AJANKOHTAISTA

Terveisiä vuosikokouksesta 2020

Yhdistys piti vuoden 2020 vuosikokouksen koronapandemian vuoksi nyt ensimmäistä kertaa virtuaalisena Teams-kokouksena. Positiivisena yllätyksenä saimme huomata, että paikalla oli myös hallituksen ulkopuolisia yhdistyksen jäseniä! Kiitos heille ja kaikille muillekin osallistumisesta.

Kokouksessa valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus uudelle toimikaudelle. Puheenjohtajaksi esitettiin ja valittiin uudelleen Minna Ahonen. Kiitos Minnalle, että jatkat! Hallituksen jäseniksi valittiin jatkamaan Sorella Rauhala, Anu Forsblom ja Marica Nikkanen, jotka järjestäytymiskokous valitsi myös jatkamaan vanhoissa tehtävissään sihteerinä, rahastonhoitajana sekä jäsenrekisterivastaavana ja varapuheenjohtajana.

Hallitus sai lisäksi uusia jäseniä mukaan toimintaan; tervetuloa Kaarina Leinonen ja Otso Reijonen! Hallituksen varajäseniksi valittiin jatkamaan Nina Miettinen, Hilu Kangas-Ranta, Johanna Kallioväli ja Katja Pelander. Uusi varajäsenkin saatiin mukaan; tervetuloa Soile Sutinen!

Koronapandemia on kuluneena keväänä vaikuttanut myös yhdistyksen toimintaan. Suunnitelmissa oli järjestää kielikylpyperheille kevättempaus huhtikuun alussa, mutta koronarajoitteiden vuoksi tapahtuma jouduttiin perumaan jo ennen kuin sitä ehdittiin enempää mainostamaan. Uusi yritys on myöhemmin tänä vuonna, jos tilanne sen sallii. Yhdistyksen oli myös tarkoitus olla mukana Porvoon Päivillä kesäkuun alussa, mutta nyt tapahtuma on siirretty elokuulle. Olemme mukana silloinkin.

Lopuksi yhdistyksen väki onnittelee kaikkia koulutyönsä päättäneitä oppilaita ja opiskelijoita sekä toivottaa hyvää ja lämmintä kesää!

- - -


Porvoon Kielikylpy ry:n vuosikokous järjestään 1.6.2020 klo 17.30 alkaen.Yhdistyksen vuosikokous järjestetään poikkeusolosuhteiden vuoksi sähköisenä Teams -kokouksena maanantaina 1.6.2020 klo 17.30. Huolimatta sähköisestä kokouksesta, toivomme aktiivista osallistumista kokoukseen.Kokouskutsu vieressä ja kokouksen esityslista tässä.- - -

Sekä Både Että Och! - KIITOS!


On aika kiittää.

Kiitos esiintyneille lapsille, nuorille ja aikuisille.
Kiitos yleisölle.
Kiitos mukana olleille apukäsille.
Kiitos tapahtumaa tukeneille yrityksille, kiitos yksityisille tukijoille.

Kiitos kaikille.️
Saimme aikaan lämminhenkisen, tunnelmallisen ja lasten näköisen juhlan juuri niinkuin oli ajatus.

Juhlan tunnelmia voit katsella kuvista tätä kautta:
https://www.porvoonkielikylpy.fi/kielikylpytoiminnan-historiaa-po/kielikylpytoiminta-25v/

Pyydämme huomioimaan, että kyseessä on ollut julkinen tilaisuus ja tila, joten kuvaaminen on ollut sallittua kuten myös kuvien julkaiseminen ilman nimiä. Jos kuitenkin näet kuvan, jonka et haluaisi olevan nähtävilä, niin ilmoita siitä meille sähköpostilla porvoonkielikylpy(at)gmail.com

Kiitos kaikille mukana olleille - teitte juhlasta unohtumattoman!

- - -

Porvoon Kielikylpy ry sai oman logon!


Rumpujen pärinää....tässä se nyt on! Meidän kaikkien kielikylpyläisten yhteinen logo! Facebookissa julkaistuun kilpailuun osallistui toinen toistaan upeampia kuvia, joista yksi nousi kuitenkin selvästi yli muiden ja suosikiksi! Helminauhan suunnitteli Amiston graafisenlinjan opiskelija Julia Karhu, kiitos ja onnea hienosta työstä!

Yhdistyksen logossa näkyy kaksikielisyys, yhteisöllisyys ja perheet, jatkumo, yhteenkuuluvuus, kielikylpy-yksiköt, opetuksen teemojen yhdistyminen... Keksi itse lisää!

Logon on suunnitellut Porvoon Amiston graafisenlinjan opiskelija Julia Karhu.