AJANKOHTAISTA

Muistutus vuosikokouksesta!

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen keskiviikkona 3.5.2023 klo 18 alkaen.
Paikka: Albert Edelfeltin koulu (ruokala), Näsin Koulukatu 3, 06100 Porvoo

Myös etäyhteysmahdollisuus: meet.google.com/gyb-kifx-jcc

Kutsun näet alla ja esityslistan klikkaamalla tästä.

Terveisiä vuosikokouksesta 2021

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin nyt toista kertaa virtuaalisena Meet -kokouksena 31.5.2021. Iloisena yllätyksenä saimme jälleen huomata, että paikalla oli myös hallituksen ulkopuolisia yhdistyksen jäseniä! Kiitos heille ja kaikille muillekin osallistumisesta.

Kokouksessa valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus uudelle toimikaudelle. Puheenjohtajaksi esitettiin ja valittiin jatkamaan Minna Ahonen. Kiitos Minnalle, että haluat toimia yhdistyksen hyväksi ja jatkat edelleen puheenjohtajana!

Hallituksen jäseniksi valittiin jatkamaan Kaarina Leinonen, Otso Reijonen, Soile Simi, Anu Forsblom ja Marica Nikkanen.

Lisäksi saimme uusia hallitusjäseniä varajäseniksi mukaan toimintaan; tervetuloa Eero Suominen, Mia Stengård ja Nora Koskimies! Hallituksen varajäseninä valittiin jatkamaan Hilu Kangas-Ranta ja Johanna Kallioväli.

Koronapandemia on kuluneena vuonna keväänä vaikuttanut edelleen yhdistyksen toimintaan, mutta onneksi olemme voineet taloudellisesti tukea kielikylpytoimintaa. Yhdistys myönsi muutamille luokille retkiavustusta sekä hankki ulkoleikkivälineitä koulun käyttöön. Syksyllä järjestimme yhdessä AE-koulun vanhempainyhdistyksen kanssa heijastintempauksen keräämällä ja ripustamalla heijastimia oppilaiden otettavaksi koulun aidalta.

Yhdistyksen oli myös tarkoitus olla mukana Porvoon Päivillä kesäkuun alussa, mutta nyt tapahtuma on siirretty elokuulle. Olemme mukana silloinkin.

Lopuksi yhdistyksen väki onnittelee kaikkia koulutyönsä päättäneitä oppilaita ja opiskelijoita sekä toivottaa hyvää ja lämmintä kesää!


- - -

Terveisiä vuosikokouksesta 2020

Yhdistys piti vuoden 2020 vuosikokouksen koronapandemian vuoksi nyt ensimmäistä kertaa virtuaalisena Teams-kokouksena. Positiivisena yllätyksenä saimme huomata, että paikalla oli myös hallituksen ulkopuolisia yhdistyksen jäseniä! Kiitos heille ja kaikille muillekin osallistumisesta.

Kokouksessa valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus uudelle toimikaudelle. Puheenjohtajaksi esitettiin ja valittiin uudelleen Minna Ahonen. Kiitos Minnalle, että jatkat! Hallituksen jäseniksi valittiin jatkamaan Sorella Rauhala, Anu Forsblom ja Marica Nikkanen, jotka järjestäytymiskokous valitsi myös jatkamaan vanhoissa tehtävissään sihteerinä, rahastonhoitajana sekä jäsenrekisterivastaavana ja varapuheenjohtajana.

Hallitus sai lisäksi uusia jäseniä mukaan toimintaan; tervetuloa Kaarina Leinonen ja Otso Reijonen! Hallituksen varajäseniksi valittiin jatkamaan Nina Miettinen, Hilu Kangas-Ranta, Johanna Kallioväli ja Katja Pelander. Uusi varajäsenkin saatiin mukaan; tervetuloa Soile Sutinen!

Koronapandemia on kuluneena keväänä vaikuttanut myös yhdistyksen toimintaan. Suunnitelmissa oli järjestää kielikylpyperheille kevättempaus huhtikuun alussa, mutta koronarajoitteiden vuoksi tapahtuma jouduttiin perumaan jo ennen kuin sitä ehdittiin enempää mainostamaan. Uusi yritys on myöhemmin tänä vuonna, jos tilanne sen sallii. Yhdistyksen oli myös tarkoitus olla mukana Porvoon Päivillä kesäkuun alussa, mutta nyt tapahtuma on siirretty elokuulle. Olemme mukana silloinkin.

Lopuksi yhdistyksen väki onnittelee kaikkia koulutyönsä päättäneitä oppilaita ja opiskelijoita sekä toivottaa hyvää ja lämmintä kesää!

- - -

Sekä Både Että Och! - KIITOS!


On aika kiittää.

Kiitos esiintyneille lapsille, nuorille ja aikuisille.
Kiitos yleisölle.
Kiitos mukana olleille apukäsille.
Kiitos tapahtumaa tukeneille yrityksille, kiitos yksityisille tukijoille.

Kiitos kaikille.️
Saimme aikaan lämminhenkisen, tunnelmallisen ja lasten näköisen juhlan juuri niinkuin oli ajatus.

Juhlan tunnelmia voit katsella kuvista tätä kautta:
https://www.porvoonkielikylpy.fi/kielikylpytoiminnan-historiaa-po/kielikylpytoiminta-25v/

Pyydämme huomioimaan, että kyseessä on ollut julkinen tilaisuus ja tila, joten kuvaaminen on ollut sallittua kuten myös kuvien julkaiseminen ilman nimiä. Jos kuitenkin näet kuvan, jonka et haluaisi olevan nähtävilä, niin ilmoita siitä meille sähköpostilla porvoonkielikylpy(at)gmail.com

Kiitos kaikille mukana olleille - teitte juhlasta unohtumattoman!

- - -

Porvoon Kielikylpy ry sai oman logon!


Rumpujen pärinää....tässä se nyt on! Meidän kaikkien kielikylpyläisten yhteinen logo! Facebookissa julkaistuun kilpailuun osallistui toinen toistaan upeampia kuvia, joista yksi nousi kuitenkin selvästi yli muiden ja suosikiksi! Helminauhan suunnitteli Amiston graafisenlinjan opiskelija Julia Karhu, kiitos ja onnea hienosta työstä!

Yhdistyksen logossa näkyy kaksikielisyys, yhteisöllisyys ja perheet, jatkumo, yhteenkuuluvuus, kielikylpy-yksiköt, opetuksen teemojen yhdistyminen... Keksi itse lisää!

Logon on suunnitellut Porvoon Amiston graafisenlinjan opiskelija Julia Karhu.