Ajankohtaista

Kuulumisia vuosikokouksesta 16.4.2019

 

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin AE-koululla 16.4.2019. Kokouksessa esitettiin ja valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Minna Ahonen. Onnittelut Minnalle!

Hallituksen jäseniksi valittiin Sorella Rauhala, Anu Forsblom, Marica Nikkanen, Pilvi Mölsä ja Hilu Kangas-Ranta. Järjestäytymiskokous esitti ja valitsi varapuheenjohtajaksi Marican, sihteeriksi Sorellan ja rahastonhoitajaksi sekä jäsenrekisterin hoitajaksi Anun. Pilvi otti vastaansa some-vastaavan tittelin.

Varajäseniksi esitettiin ja valittiin Nina Miettinen, Katja Pelander, Heli Grant-Ruuska, Johanna Kallioväli ja Janne Mölsä. Iloksemme saimme siis huomata, että joukkoon tuli myös uusia jäseniä! Kiitos teille!

Yhdistyksen toiminnassa pääpaino vuonna 2019 tulee olemaan kielikylpytoiminnan 25-vuotisjuhlien suunnittelu ja järjestäminen. Suunnittelu on jo aloitettu ja juhlia työstetään erillisen työryhmän toimesta aktiivisesti. Itse juhla järjestetään lokakuun alussa ja se kantaa nimeä Sekä både että och. Seuraa meitä Facebookissa, niin tiedät missä mennään juhlien suhteen.

 


 

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään ti 16.4.2019 klo 17.30.

 

Tervetuloa Porvoon Kielikylpy ry:n vuosikokoukseen Albert Edelfeltin koululle tiistaina 16.4.2019 klo 17.30.

Käynti pääovesta.

Kahvitarjoilu.

Katso kokouskutsu / esityslista tästä isompana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kokouskutsu / esityslista

Kuulumisia vuosikokouksesta 2018

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin huhtikuun alussa AE-koululla. Tässä kuulumisia sieltä.

Puheenjohtajaksi tulevalle kaudelle esitettiin ja valittiin uudelleen Pilvi Mölsä, joka myös suostui ottamaan pestin vastaan. Kiitos ja onnea!

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Sorella Rauhala, Janne Kuusitunturi, Tarja Juvonen, Minna Ahonen ja Marica Nikkanen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Eija-Anneli Rikala, Anu Forsblom, Nina Miettinen, Katja Pelander ja Katri Koskinen.

Vuosikokouksessa keskusteltiin paljon jäsenmaksun suuruudesta. Päätettiin esittää korotusta, joka hyväksyttiin. Ensi lukuvuodesta 2018-2019 alkaen yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/perhe/lukuvuosi. Jäsenmaksu on samassa linjassa muiden kielikylpy-yhdistysten jäsenmaksun kanssa. Kannatusjäsenmaksut pysyvät ennallaan; 20€/kannatusjäsen ja 50€/yrityskannatusjäsen.

Miksi sitten olisi hyvä liittyä jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu?

Maksamalla jäsenmaksun tuet yhdistyksen toimintaa sekä

  • Annat porvoolaisille lapsille vaihtoehdon oppimispolun valintaan.
  • Autat kielikylvyn lapsia pääsemään retkille.
  • Mahdollistat kielikylpytoiminnan jatkuvuuden.
  • Mahdollistat lapsille monipuolisen oppimisympäristön.
  • Tuet kieliopetuksen laadun kehittämistä ja kielikylpyopettajien täydennyskoulutusta.
  • Tuet elävää kaksikielisyyttä.

Yhdessä pidämme yllä elävää kielen opetusta!

 


 

Logon on suunnitellut Porvoon Amiston graafisenlinjan opiskelija Julia Karhu.

Porvoon Kielikylpy ry sai oman logon!


Rumpujen pärinää....tässä se nyt on! Meidän kaikkien kielikylpyläisten yhteinen logo! Facebookissa julkaistuun kilpailuun osallistui toinen toistaan upeampia kuvia, joista yksi nousi kuitenkin selvästi yli muiden ja suosikiksi! Helminauhan suunnitteli Amiston graafisenlinjan opiskelija Julia Karhu, kiitos ja onnea hienosta työstä!

Yhdistyksen logossa näkyy kaksikielisyys, yhteisöllisyys ja perheet, jatkumo, yhteenkuuluvuus, kielikylpy-yksiköt, opetuksen teemojen yhdistyminen... Keksi itse lisää!

 


Yhdistys myi teknisiä T-paitoja


Yhdistys myi teknisiä T-paitoja uudella logolla. Paitojen myyntiaika on nyt päättynyt.
Kiitos kaikista tilauksista ja saamastamme tuesta!