Ajankohtaista

Sekä både että och
- toiminnallista ja toimivaa kielenopetusta jo 25 vuotta!

 

Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun kielikylpyopetus ja -toiminta alkoivat Porvoossa. Sen kunniaksi Porvoon Kielikylpy ry yhdessä Albert Edelfeltin koulun kielikylpyluokkien ja päiväkoti Helmen kielikylpyryhmien kanssa järjestävät Sekä både että och -juhlan lauantaina 5.10.2019 klo 11-14 Albert Edelfeltin koulun tiloissa.

TERVETULOA - tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille!
 

Juhlavuoden kunniaksi yhdistys myy T-paitoja, huppareita ja pipoja juhlan nimeä kantavalla Sekä både että och -sloganilla. Ohessa olevalla lomakkeella voit tilata omasi sekä samalla tukea kielikylpy-yhdistystä, joka toimii vapaaehtoisvoimin jäsenmaksuvaroilla kielikylpylasten hyväksi.


T-paitojen myynti on päättynyt 15.9.2019.
 

Hupparit

Hupparit ovat saatavilla väreissä musta ja vaalean harmaa, vetoketjulla (takkimainen) tai ilman ('kengurutaskulla').
Lasten koot ovat 116cm, 128cm, 140cm, 152cm ja 164cm.
Aikuisten malli on unisex ja sitä on saatavilla koossa S - 2XL.
Huppareiden hinta on 40€/kpl.

 

Pipot

Pipot ovat väriltään mustia trikoopipoja ja kokoa one size. Pipoon voi valita joko tavallisen valkoisen painatuksen tai pimeneviä syys- ja talvi-iltoja ajatellen heijastinpainatuksen.
Pipon hinta on 15€/kpl.


Tilaa omasi linkistä: TILAUSLOMAKE .

Maksa tilaamasi tuotteet Porvoon Kielikylpy ry:n tilille tilauksen jätettyäsi.
Tilinumero: OP Itä-Uusimaa FI89 5358 3720 0295 38 (BIC: OKOYFIHH)

Toimitamme maksetut tuotteet heti, kun ne valmistuvat.

 


 

T-paitojen numeropainatus
kuvan ©Revoco
T-paitojen, huppareiden ja pipojen tekstipainatus.
kuvan ©Humorinna
Myyntituotemainos linkki PDF-tiedostoon
Juhlakutsu suomeksi.
Juhlan ohjelma suomeksi.
Juhlakutsu ruotsiksi.
Juhlan ohjelma ruotsiksi.

Kuulumisia vuosikokouksesta 16.4.2019

 

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin AE-koululla 16.4.2019. Kokouksessa esitettiin ja valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Minna Ahonen. Onnittelut Minnalle!

Hallituksen jäseniksi valittiin Sorella Rauhala, Anu Forsblom, Marica Nikkanen, Pilvi Mölsä ja Hilu Kangas-Ranta. Järjestäytymiskokous esitti ja valitsi varapuheenjohtajaksi Marican, sihteeriksi Sorellan ja rahastonhoitajaksi sekä jäsenrekisterin hoitajaksi Anun. Pilvi otti vastaansa some-vastaavan tittelin.

Varajäseniksi esitettiin ja valittiin Nina Miettinen, Katja Pelander, Heli Grant-Ruuska, Johanna Kallioväli ja Janne Mölsä. Iloksemme saimme siis huomata, että joukkoon tuli myös uusia jäseniä! Kiitos teille!

Yhdistyksen toiminnassa pääpaino vuonna 2019 tulee olemaan kielikylpytoiminnan 25-vuotisjuhlien suunnittelu ja järjestäminen. Suunnittelu on jo aloitettu ja juhlia työstetään erillisen työryhmän toimesta aktiivisesti. Itse juhla järjestetään lokakuun alussa ja se kantaa nimeä Sekä både että och. Seuraa meitä Facebookissa, niin tiedät missä mennään juhlien suhteen.

 


 

Kuulumisia vuosikokouksesta 2018

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin huhtikuun alussa AE-koululla. Tässä kuulumisia sieltä.

Puheenjohtajaksi tulevalle kaudelle esitettiin ja valittiin uudelleen Pilvi Mölsä, joka myös suostui ottamaan pestin vastaan. Kiitos ja onnea!

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Sorella Rauhala, Janne Kuusitunturi, Tarja Juvonen, Minna Ahonen ja Marica Nikkanen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Eija-Anneli Rikala, Anu Forsblom, Nina Miettinen, Katja Pelander ja Katri Koskinen.

Vuosikokouksessa keskusteltiin paljon jäsenmaksun suuruudesta. Päätettiin esittää korotusta, joka hyväksyttiin. Ensi lukuvuodesta 2018-2019 alkaen yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/perhe/lukuvuosi. Jäsenmaksu on samassa linjassa muiden kielikylpy-yhdistysten jäsenmaksun kanssa. Kannatusjäsenmaksut pysyvät ennallaan; 20€/kannatusjäsen ja 50€/yrityskannatusjäsen.

Miksi sitten olisi hyvä liittyä jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu?

Maksamalla jäsenmaksun tuet yhdistyksen toimintaa sekä

  • Annat porvoolaisille lapsille vaihtoehdon oppimispolun valintaan.
  • Autat kielikylvyn lapsia pääsemään retkille.
  • Mahdollistat kielikylpytoiminnan jatkuvuuden.
  • Mahdollistat lapsille monipuolisen oppimisympäristön.
  • Tuet kieliopetuksen laadun kehittämistä ja kielikylpyopettajien täydennyskoulutusta.
  • Tuet elävää kaksikielisyyttä.

Yhdessä pidämme yllä elävää kielen opetusta!

 


 

Logon on suunnitellut Porvoon Amiston graafisenlinjan opiskelija Julia Karhu.

Porvoon Kielikylpy ry sai oman logon!


Rumpujen pärinää....tässä se nyt on! Meidän kaikkien kielikylpyläisten yhteinen logo! Facebookissa julkaistuun kilpailuun osallistui toinen toistaan upeampia kuvia, joista yksi nousi kuitenkin selvästi yli muiden ja suosikiksi! Helminauhan suunnitteli Amiston graafisenlinjan opiskelija Julia Karhu, kiitos ja onnea hienosta työstä!

Yhdistyksen logossa näkyy kaksikielisyys, yhteisöllisyys ja perheet, jatkumo, yhteenkuuluvuus, kielikylpy-yksiköt, opetuksen teemojen yhdistyminen... Keksi itse lisää!